Oldal kiválasztása

ULTIMATE BUSINESS ENGLISH : ÚJ, HIÁNYPÓTLÓ, ÜZLETI ANGOL KÖNYV

 

A könyv megírását az inspirálta, hogy sok üzleti angol könyvet láttam már, de egyik sem volt igazán használható. Nincsenek bennük gyakorló feladatok, nem lehet önálló munkára használni őket, nem tartalmaznak szószedetet és sokszor haszontalan, gyakorlatiatlan bennük a szöveg. Ha szeretnél többet tudni a könyvről, és hogy miért lehet ez számodra hasznos vagy értékes, most elolvashatod itt:

Kiknek való?

-Azoknak, akik vállalatoknál, multi cégeknél dolgoznak, vagy ebben a környezetben szeretnének előrelépni, itt képzelik el a karrierjüket. Akik folyamatosan nemzetközi szinten mozognak, külföldiekkel tartanak kapcsolatot. Akik vezetők vagy azok szeretnének lenni.

-Azoknak, akik közgazdaságtant tanulnak és tudják, hogy az üzlet és a jövőjük nyelve az angol. Azoknak, akik nyelvvizsgára készülnek és ehhez jól használható könyvet keresnek.

-Azoknak az angol tanároknak, akik üzleti nyelvet oktatnak.

Mik a témák?

A könyv 10 különböző fejezete lefedi az üzleti élet 10 területét, úgy mint:

1, Humán erőforrás

2, Minőségügy

3, Pénzügy

4, Gyártás

5, Környezetvédelem

6, Management

7, Értékesítés-Marketing

8, Üzleti utak és vállalati vendéglátás

9, Informatika

10, Logisztika, ellátáslánc

Ezeken belül a legaktuálisabb, izgalmas témák találhatóak:

gazdasági válság, munkaerőpiaci kihívások, minőségirányítás,ISO,termékvisszahívás,vállalati pénzügyek,offshore botrányok,bankok,felvásárlások, projekt management, Kína, megújuló energia források, ipari katasztrófák, a Volkswagen story, vezetők, kulturális akadályok, társadalmi felelősségvállalás, kereskedelmi vásárok, új trendek a marketingben, e-kereskedelem, csomagolás és dizájn, rendezvényszervezés, gasztro-forradalom, adatbiztonság, kiberbűnözés, IT kihívások, SAP, szállítmányozás, időgazdálkodás, kiszervezés, logisztika, home office

Felépítése:

1,Minden fejezet egy valós cég valós vezetőjével készült interjúval indul (valós, életszagú kifejezéseket kapsz) 2,Minden témához 100 szavas szószedet tartozik magyar megfelelővel is (könnyen tanulható, nem kell szótározni) 3, Minden olvasmányhoz feladatok tartoznak (önállóan is gyakorolhatsz, feldolgozhatod a szöveget)      4,Minden fejezetben mondatfordítások gyakoroltatják a szavakat (gyorsan megragadnak a téma szavai)      5,Minden fejezet tartalmaz egy szituációt (állásinterjú, meeting, prezentáció, telefonálás, gyárlátogatás, fuvarszervezés, kapcsolatteremtés, társalgás, ártárgyalás, email írás, grafikon elemzések)              6.Minden fejezetben van egy prezentációs téma (ha gyakorolni szeretnéd a prezentálást)                                7.Minden fejezetben van egy utalás egy elérhető videóra (ami a hallás utáni értést segíti)                                            8.A tizenegyedik fejezet csak gyakorló feladatokat tartalmaz (nem kell külön munkafüzetet venni!)                        9.A tizenkettedik fejezet 10 db hallás utáni értést tartalmaz feladatokkal (10 anyanyelviekkel készült videó anyagát töltheted le)

Kiegészítő anyagok:

A nyelvtan egy külön könyvben! Logikus felépítés, érthető magyarázat, rengeteg gyakorlás! Ultimate Business Grammar

100 frappáns angol üzleti kifejezés összegyűjtve és 100 üzleti phrasal verbs! Ultimate Business Expressions and Phrasal Verbs

MINDEN BENNE VAN, AMI EGY NAGYSZERŰ NYELVKÖNYVHÖZ KELL!

FEJLESZD MAGAD, GYAKOROLJ, ÉPÜLJ!

 Demkó Andrea

Segítek profivá válni