ÜZLETI ANGOL

A céljaidhoz nélkülözhetetlen az üzleti angol alapos ismerete? Képzeld el, ahogy képes vagy magabiztosan tárgyalni idegen nyelven. Milyen megnyugtató érzés lenne, ha a kis ujjadból kiráznád az üzleti levelezés fortélyait. Mekkora előrelépést érnél el, ha néhány hónap alatt az angolod sokkal választékosabbá válna.

Ezeket a sikereket már elérték ügyfeleim. Tanulj tőlem, hogy az angolod a céljaidhoz méltó legyen!

Képzések

Repülési szaknyelv

A repülés nyelve az angol. Ha valaki szeretne külföldre is repülni vagy hivatásos jogosítást is szerezni elkerülhetetlen, hogy megszerezze az ICAO Level 4 szintű nyelvvizsgát. Ebben is tudok segíteni.

Üzleti angol

Ma már állásinterjú sincs angol nélkül. Elhelyezkedéshez, karrierépítéshez szükséges a vállalati kommunikációban használt angol nyelv. Közgazdászoknak, üzletembereknek, vezetőknek rendkívül hatékony, egyedi tananyag alapján. Kommunikáció és gazdasági nyelvvizsgákra felkészítés.

Orvosi szaknyelv

Mind a szakmai fejlődéshez, mind pedig a külföldi munkavállaláshoz elengedhetetlen az angol nyelvtudás. Személyre szabott, orvosi szaknyelvi kurzusok, orvos-beteg kommunikáció.

Tolmácsolás és fordítás

Tréningek, előadások, tárgyalások esetén, üzleti jogi ügyintézéseknél angol és spanyol nyelvű tolmácsolás. Megbízható fordítások, gyorsan és kiváló minőségben angol és spanyol nyelven.

Üzleti spanyol

A nemzetközi üzleti világban egyre nagyobb hangsúlyt kap a spanyol nyelv. Üzleti spanyol nyelv azoknak, akik gazdasági nyelvvizsgát szeretnének tenni vagy spanyol területen építik a karrierjüket.

Idegenforgalom, borászat, gasztronómia

A turizmusban, vendéglátásban szükséges az angol nyelvtudás. Szakmai kurzusok, szakmai nyelvvizsgára felkészítés. Külön kurzus a borászatról, borkóstolásról angolul és spanyolul.

Nemzetközi nyelvvizsgák

Ha külföldön szeretne valaki tanulni vagy dolgozni, netán letelepedni, szüksége lesz arra, hogy igazolja nyelvtudását. Választhatók a  CAMBRIDGE, IELTS, TOEFL, DELE nyelvvizsgák.

Általános angol és spanyol

Alapozás, hatékony és intenzív nyelvoktatás, valódi tudás.

10 részes online üzleti angol videósorozat (ingyen)

Jelentkezz 10 részes intenzív nyelvtanfolyamomra, melyben 10 gyakran előforduló szituációt veszünk át az üzleti életből. Minden videó végén kapsz egy listát hasznos, azonnal használható kifejezésekből. Jelentkezz most!

Akikkel már dolgoztam

Mit is mondhatnék róla? Hihetetlen nyelvtudás, szakmaisággal párosulva! Csodálatos ember! Egyszerűen jó vele együtt dolgozni! Mindenkinek csak ajánlani tudom! PROFI!

Bodnár Szilvia

Mádi Bodnár pincészet

Miután megszereztem az angol középfokú nyelvvizsgát, úgy éreztem, hogy magán úton kell fejlesztenem az angol kommunikációs képességem, különös tekintettel az üzleti angolra, melyre munkámból kifolyólag egyre nagyobb szükségem lett.

Néhány év leforgása alatt, hála Demkó Andrea profi és valóban gyakorlatias hozzáállásának már a felső fokú üzleti nyelvvizsgára készülök.

Az órákon gyakorolt szituációkat, megtanult szavakat, kifejezéseket közvetlenül tudom alkalmazni a napi munkám során, így többé nem probléma az angol kommunikáció. Sőt olyannyira megszerettem a nyelvet, hogy szabadidőmben is szívesen foglalkozok angol nyelvű anyagok tanulmányozásával.

Kulifai Gábor

Project manager, Borsodchem

Immár két sikeres szakmai középfokú vizsgát tettem, legutóbb a spanyol gazdasági nyelvvizsgám sikerült, amit nemcsak saját szorgalmamnak, de Demkó Andrea felkészítésének is köszönhetek.  Az órák mindig jó hangulatúak, a feladatok személyre szabottak, a nyelvtanulás itt nem feladat, hanem élmény.

Farkas Judit

Gazdasági vezető, D-Gestor

Segítségre van szükséged?

Vedd fel velem a kapcsolatot, vagy jelentkezz online 10 részes videósorozatomra!